2009. október 12., hétfő

nagy büdös semmi

hali
azért nem írok naponta mert most nem történik semmi, vagyis csak itthon ülök, és próbálkozok több-kevesebb sikerrel szakdogát írni, és ma még spanyol beadandót is kell csinálnom- bioszra, növényi sejtfal- meg vár 2 angol fogalmazás, bár azokat is meghagyom uccsó pillanatra, mostmár tényleg a szakdogára próbálok koncentrálni...
a hétvégéhez találkoztam még egy magyarral Ervin - meséből- mivel hallottam már hírét az otteni magyaroktól , hogy van egy kölök aki 500 eut kap havonta... ÉS IGAZ plusz mellé 12 kreditet kell felvennie... nehogy lestrapálja magát...szegény, so mikor taliztunk és elmondta h ez tényleg így van hát kicsit "megsajnáltam őt" csak olyan Gégésen :) amugy nem rosz kölök, Székesfehérváron tanul, de asszem szekszárdi, de az arca az nagy, bár így első ránézésre nincs mire, meg olyan tipikus magyar menőcsávó típus, aki amuyg nem az :)
nah so megyek vissza az íráshoz , csók az otthoniaknak!

1 megjegyzés:

  1. Hello Gabim!
    Jó hírem van a fényképeződnek garanciába kicserélték az aksiját, már csak töltőt kell hozzá venni. Mire jösz haza az is meglesz és fotózhatsz ujra szép képeket. Na további szép napot, itthon kb 5 fok van kint, nagyon vacak az idő, bent meg fűtünk és úgy egész jó.
    Eredményes, sikereket hozó jó munkát kívánok. Szeretettel ölel azanyád. Pusza

    VálaszTörlés