2012. június 10., vasárnap

Észak túra part 3


Nah mondom… :)

Reggel persze belopóztam fürcsizni, meg regglizni, azt  mikor épp vágom a sajtom a kicsávó bejön azt úúú h nem szabad bent lennem, meg h ez nem biznisz, meg pokkáákkkk pokáákkkk…..

Kivételesen Momo is érezte h haragszanak ránk, so pöccre beindult, de a tankolásnál is megtette 10 perccel azelőtt, so nagyon jóó kisfiú volt.. de csak erre a 2 alkalomra aztán, azóta is stoppolunk! Körbe „kocsikáztunk” a „városon”…. kis cuki poros sémmi, és még nem is cuki..  a hotel faliújságján láttunk Waterworks posztert… kis játszó park amit mi meg a vaz működtetünk, meeg majom csúszda(olyan kötélen csúszós tányéros ráülös vmi) meg taposós vízi ágyú, meg pumpás szökőkút ,meg vízköpő szobrok,  bicikli tekerős célzós vízágyú meg még sok sok minden móka és kacagás :P itt vagy 2-3 órát elbarangoltunk!! és „reggeli gyanánt” mivel kidobtak mielőtt megettem volna, vettem egy jóó öklömnyi gombóc passionfruit fagyit!! nyammmm … óó és az egész park 15 dollcsi diákjegyért!!! király!

Tovább vezettünk Whitianga faluba, infó- szobafoglalás Aucklandba, meg út kérés és indulás a Narnia- Kaszpian herceg valamilye- a 3 film, amikor átteleportálnak egy hatalmas kőboltív alá a tengerparton, hát az is itt van Kiwi földön a Hahei strandon egy jó 30 perces túra odafele … nagyon szééépppp, ott 2 angol bikázta a kocsink, Phil meg Grace és együtt mentünk át a Hot Water Beach-re.

Azt hittem ez egy tisztességes teljes part szakasz ami alatt láva folyás van, elég közel a felszínhez ahhoz h a talaj vizet felforralja! Annyira, hogy  néha futó homokszerűséget képez…amibe sikerült is belelépnem… a bal térdemig sülyedtem az égető vizes homokba…. úúú de kellemetlen volt !! aztán sipirc az óceánba lehűlni! Az egész csak vmi 50-70 m-es szakaszon van hosszába, meg a partszakadástól egy  jóó 30m apály-dagálytól függ. Szezonba mondták h rendes bunyó van a kis fürcsikért, de mi majdnem napnyugtakor mentünk, mert ekkor volt apály, meg ekkora végeztünk a Cathedral Cove túrával -Narnina kapujának hivatalos neve- így volt egy csomó elhagyott medencénk, so az ott lévőktől kölcsönkértünk ásót kimélyíttetünk egyet és pancsiztunk a 38-42 fokos vízbe! Az angolok is megjöttek azt beültek hozzánk, de én inkább feküdtem volna, so átmásztam a szomszédhoz. Ludwig, német, de Aucklandbe tanul most vmi számtech-es  izét! és megbeszéltük h körbe vezet majd minket :) aranyos, és tök sötétbe a csillagos tejútas ég alatt csacsogtunk a 40 fokos kismedencénkbe, meg lehűlni  az óceánba, pont mint a finnszauna-hó kombó!! :) ez nagyon  nagyon NAGY élmény volt…. aztán kocsiba be ablakot le könyököt ki…. és 2esbe.. áá autmata kocsi…. szar az egész, de bebikáztuk és gurultunk Auckland felé…. végre 3 SÁVÓS RENDES HIVATALOS AUTÓPÁLYÁN is vezettünk… és persze el is tévedtünk, mert amit lehajtót mondott a néni útvonalnak az nem létezett… so elvesztünk Momo leállt, de szerencsére csak kis kereszteződésbe, azt egy csávó gyorsan segített is félre tolni….akkora segge van… túl nehéz ez a kocsi, hiányzik a pici Békám!!! azt megint stopp a bikához és a pár  be is kisért minket a jó főutcánkig, onnan már eltaláltunk a hostelba , és most írok! ( jah megígértem magamnak hogy a fejhangon vihogó buta dán lány apró attrocitásait már le se írom, mert most még felcsesz, egy hétig még duzzogok rajta, majd elfelejtem és nem akarom majd vissza olvasni :D So ezután felőle csak ha nagyon kirívó faszságot csinál csak akkor hallotok…. pááápusziii csokinyuszik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése