2010. május 30., vasárnap

Bence,lakótárs máj 14- máj 29

Hát ez egy nagyon nagyvonalú összefoglaló lesz, bocsi , a lényeg h Bence 10 én leszállt Barcelónába, szerzett barátokat so csak 2 napot csövelt a másik 2őt már kanapén aludta :) 14-én délután ért ide, és mivel az nap nagyon beteg voltam (tiszta aznapos..) így délután este csak alvás meg kaja csinálás volt a program, sajan az a másfél hetem elég sűrű volt, uccsó órák, gyakszik, volt 2 kiselőadásom spanyolul ( az egyiken a 2 diánál mondták h mondjam inkább angolul, persze akkora spangol lett belőle, hoyg full égő volt, hogy sehoyg se tudtam beszélni.. nah de mind1 túléltük...) So így nem volt igazán időm pesztrálni szegény Bencét, így kb mint Nomi kapott térképet ( nagy X-el h hol lakunk) meg kulcsot és puszipá nézzél várost... Azért egy délután sikerült lemennünk együtt óvárosba sétálni :) meg egy csomót napoztunk és úszkáltunk a tengerbe ( ez mondjuk 5 délután) Amúgy gyorsan rászokott a spanyol életrendre .. kicsit őt is kiszívta a nap... nagyon ellehet ám fáradni a napozásba meg a parton alvásba....
De azért bérelt biciklit és 2 nap alatt körbe tekert vagy 250km-t VAlencia körül... 2 nemzeti park is van, bár Bence szerint semmi indok arr ah ezeket a területeket nemzeti parknak nevezzék , mivel kb semmi sincs ott, de legalább jót biciklizett meg odapörkölte a lábát ,meg a karját :)
Persze voltunk jó pár buliba amit többé kevésbé élvezett is...bár mondtam h itt nincs 8as buli, meg magyaros jót táncolunk jó zenére hajnalig cucc, mivel csak clubbok vannak, egyen szar zene és 3-4 közt zárnak... de azért kimozdultunk párszor... összességébe inkább volt tényleg lakótárs mint vendég... Marcinékkkal is volt párszor falatmászni, meg egy csomót filmeztünk együtt, tökre koli érzésem volt tőle :)
úgyhogy most nagyon honvágyam van... és fura hogy elment-.. még 2 napot csövezik Madridi reptéren, bejárja a várost aztán megy csak haza, so azért a lényeget szinte látta Spanyolból :)
so ez tényleg tömör volt, és gondolom jó pár részlet ki is maradt, de hirtelen ennyire emlékszek, pláne h most hét elején lementek a maradék óráim, volt egy spnanyol nyelv vizsgám, és azóta tökre egybe folynak a napok....
De mostmár tanulonom kell meg napoznom, és találni egy új lakótársat júniusra :)
De azért írok, és ígértem anyunak so faszbúkra teszek képeket is...
csókimókus!!
Gégé

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése