2010. február 26., péntek

jan-feb: koli, otthon, buli, Barcelona, új albi, 1

nah már megint csak pótolnom kell magam… tényleg bocs…de most hogy megint történések voltak az életemben-koli-otthon-Barcelona-újalbi-lakótársak-órarend…kicsit be is sokkkaltam, meg elszoktam az írástól…de majd rászokok megint.. mert már folyamatban van a net intézése is… mert most még csak a szomszédéból élünk..vagy suliból…
De akkor kezdjük is el…--fúú most nézem hogy 3 héttel vagyok adós… fúú bocsesz-

FEB. 2:Kittinél a pizsiparti nagyon csajosra sikerült meg kb 5 kg sütink volt, meg fánk meg kis szendvics… meg minden ilyen finomság és kb mindenki ott volt… komolyan hihetetlen, hogy egy helyen egyszerre annyian összeültünk PLUSZ Nomival csináltunk egy skypos konferenciabeszélgetést!!!!! Kitti, Hagymusz, Sudit , Lulus, Adribaba, Zsú, Klári- bár ő lelépett :P- meg én!! Csajok még mindig nagyon imádlak benneteket!!! halálra zabáltuk magunkat /cukormérgezés/ és dumáltunk.

Feb 3-9. Lollita síelt, így a szobába csak Ritával voltunk de nagyon jól megvoltunk, Papi az alattunk lévő szinten lakik, so hozzá jártunk össze, vagy a szomszéd lányokkal lógtam, vagy a suliba rohangásztam a többi papírom után… itt több este is már nem csak az eltelt idő miatt homályos, hanem inkább Papi féle fröccsös estéknek, 8asos buliknak  de még mindig szeretlek titeket is fiúk..imádok a koliba-haza járni :P szintén…

Ha nem túl lyukas a széjjelcsapott kicsi agygyöktörzsem, akkor a legnagyobb buli, az szerdán volt… de még hamarabbra kell visszamennem, mert most néztem vissza hogy Andika-féle hétvégéKről semmiféle említést nem tettem, mely nem csak hogy übernagy pofátlanság a részemről, de a rohadt nagy „titoktartásom” a vicces sztorijaim megosztására- mely blogom alapelve-, nah ennek a hatalmas meg "szabálytalan" megszegése!!! )mivel anyukám szerint többet cenzúrázhatnék... de bocsi anyu ezt túl sok jófej barátomnak írom, és nekik tudniuk kell (kkkööhhömm MAJDNEM) mindnent! :P

Szóval, az úgy történt (tudjátok hogy az ilyen kezdetű sztorik csak jók lehetnek) , HOGY már Andikával meg volt beszélve hogy ha hazamegyek akkor megint lesz Aszód, meg jön Szőke is meg kicsi konzulensem is le tudtuk csábítani, így hosszúhétvégét terveztünk- péntek 8as, szombat Andika azt vasárnap én vissza a koliba… Nah ebből az lett hogy Szőke épp halálán volt, so kiválló nemzeti tömegközlekedésünket tekintve nem csodálom,hogy nem húzta le cukikicsifenekét Gödöllőig, így pénteken ( ez még január 29.-nyugi nekem is zavaros) szomszédlányokkal, Lolával meg kicsikonzulenssemmel és Andikával követtünk el merényletet a magyarországi rumraktárak ellen-mivel már tudhatnátok, hogy Andika kb csak rumkólázik,- és mint meglepően kiderült ez kb az egyetlen alkoholos kombináció amit még muszályból se tud meginni a mi kis Phd-s rókapuszedlink (ez hivatalos „név” a konzulensemnek).
De azért szép esténk lett… majdnem… mivel aznap halas foci volt .. ami jóféle ingyen halételeket jelentett nekem , Ferinek meg Máténak pedig reggeltől tartó kötelező ivászat, plusz Feri még játszott is… bár Máté meg átment élszurkoló, majdnem pompomlánnyá, vagyis mire este taliztunk…épp kiestek a folyosóra  so mentünk nagyban bulizni, csak sose láttam még ilyet, de pénteken biztonságiak vannak a 8asba (városi majmok miatt asszem), de Mátét már nem engedték be.. ebből persze sértődés meg hiszti lett, és mivel egy nagyidióta „Cápa” a „biztonsági” volt épp tiszteletben és még direkt baszogatta is Ferit, persze neki se kellett több, össze is ugrottak… so a fiúk aztán haza mentek mi meg azért csak táncizni mentünk le.. rég volt már akkora heringparti 8ba, így persze mentünk volna asztalra- egyértelmű …. :D , csak hogy kedves „kis” barátunk Cápa, kb a 2 seggrázásnál már a bokánkat fogta hogy „Lefelé az asztalról!”… azt mondom szerinted Hova??!!! Lelépni nem volt helyünk.. meg amúgy is 4 éve táncolok már ott.. kicsit én is megpukadtam azért, hogy a „szabadság jogaim” (asztalon táncolás) így semmibe veszi egy 150 kg 2m magas szőke –komoly, halál undorító – Cápa… borzasztó… de azért asszem majdnem zárásig bírtuk 

Jan 30án szombaton, hát lehetne mondani hogy kicsit mosott fosként riadtunk hajnal 11kor… De mivel a koli ugyis uncsi volt meg Ritát is rábírtuk, így dél körül a buszon ültünk Aszód fele  megint teljes ellátás, Andikának megint külön puszi érte, meg filmezés volt, pihi.

jan 31. Koliba olyan dél körül mentünk vissza döglés a fiúkkal, meg pakoltam, mivel hétfőn-feb 1.- jött apu és költöztem, Rita meg át cuccolt „hozzánk” a helyemre :P
Jah az autópályán persze kifogyott a benzinünk.. csak 2 órát áltunk.. mert mire apu hozzott valamennyit addigra az aksi dobta be a törölközőt, so vicces volt.
Hétfő otthon , kedd a pizsiparti, szerda otthon, csütörtök koliba.- közbe Pesten összefutottam Dalmával és megdumáltam so kikísért koliba- csak hogy megnézze hova jelentkezik.

So már feb 4-nél tartunk. Dalmával meg a fiúkkal Papinál fröcsöztünk, filmeztünk. Milán mondta hogy „Feri nem bírja a piát…..” az nagyon vicces volt  meg amúgy is ..
majd jött a Feb 5.-i péntek melynek jelszava a „HALÁL SEM KIFOGÁS!!” mivel megmondtuk Gottinak (Szőke) hogy ha nem gyógyult is meg (ami kizárt meg mi aztán mindent megtettünk ennek érdekébe… a múlt pénteket csak az ő egészségére ittuk végig) , de ha mégis beteg maradna már a halál se kifogás , és jönnie kell koliba!!! Szóval jött is, csatlakoztak szomszédlányok is… és szépek voltunk… 8asba tánciztunk… most nyugisabb biztonságiak voltak… de azért az asztalon táncolás most se volt megoldható.. bár nem is volt tömegnyomor , mint előtte alkalommal… de hát persze hoyg voltak történések… mivel én kb 5 percenként rohangáltam Tomihoz vmi jó táncizós zene miatt sírni… így kicsit megharagudott… de a kedves tulaj meg „kicsit” rámozdult… hogy is fogalmazzak ne túl indiszkréten… so a „társaságunkra”…pff hihi de hülyén hangzik.. de akik ott voltunk tudjuk… és ez viszont cenzúra alá teszem… de a lényeg ,hogy így első gondolatra kaptuk a jó zenéket (hihi Tominak így már kötelező jelleggel mentek :P), meg a piát is.. nem mintha szomjasak lettünk volna… aszzem értitek… de mostse vártuk meg a zárást, de azért jó buli volt….
Bezzeg a máááásssnap, avagy a szombati macskajajjj, bár én inkább vmi oroszlán hisztérikus dühöngésének jellemezném, legalábbis a „cintányéros majmokat most tuti még kergette is valami a fejemben” érzés volt, így hogy vagy 7 óra alvás után hajnali fél 11kor kiugrottunk az ágyból… pláne mikor megjöttek a szomszédlányok is, mint valami agyhaloltt zombisereg és egy jó adag mosottfos – már bocs a kifejezésért, de nem tudom jobban körül írni- genetikailag keresztezett kombinációjának tökéletes eredményét láttam volna, csajok kommenteljetek ha rosszul írnám le a szitut!!!!
Szóval a múlt hét példájára miután összecuccoltunk, merthogy a szomszédlányok –Jucc meg Zsuzska – is jöttek velünk buszra, és irány Aszód!!! Mint állandó jelleggel 2 óránként evés meg filmezés volt a napirend, ahogy az Bócsaiéknál jó szokás! Isten tartsa meg ezt a szokásuk! ahogy azt mondani szokták, de estére már egész aktívak lettünk, és Andika egyzser csak varázsolt nekünk egy Activity-t…. húúúhhúúú nah akkor játszunk….csakhoyg ez Club Edition = felnőteknek.. piros kártyákkal…. pffff
sajna a legjobbakat csak ki cenzúrázom … de azért nagyon vicces mutogatások és rajzolások lettek ám belőle… wáááá mennyit röhögtünk…pff ez a 2 nap volt a legjobb bulim egész rég óta, KÖSZ CSAJOK!!!
majd vasárnap vissza a koliba. Folyt köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése